Over ons

Ons bedrijf is een kleine onderneming opgericht in 2010. Wij voeren diverse werkzaamheden en projecten uit voor particulieren en bedrijfsleven, variërend van nieuwbouw tot renovatie- en onderhoudsprojecten. Door onze kleinschaligheid zijn communicatielijnen kort en is er sprake van grote betrokkenheid met de opdrachtgever. Samen met de opdrachtgever zorgen wij voor een persoonlijk en kwalitatief goed eindresultaat.

 

Ons bedrijf is een gecertificeerde leerwerkplek voor jonge enthousiaste bouwlieden. Wij zijn aangesloten bij het landelijk orgaan SBB. Wij trainen, coachen en leiden de aspirant bouwmensen op naar een volwaardige zelfstandige vakman. Zo investeren wij ook in onze toekomst, zodat er vaklieden blijven bestaan die de wensen van de klanten kunnen verwezenlijken. Tevens zijn wij VCA gecertificeerd en voldoen wij aan alle maatschappelijke verantwoordingen.

 

Vanaf de oprichting zijn de meeste opdrachten via mond tot mond reclame binnengekomen. Maar omdat tegenwoordig veel mensen het internet gebruiken als oriëntatie, willen wij op deze website  achtergrondinformatie bieden over ons bedrijf en enkele gerealiseerde projecten laten zien.